Logo da.boatexistence.com

Hvor langt sammentrækninger før du går på hospitalet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor langt sammentrækninger før du går på hospitalet?
Hvor langt sammentrækninger før du går på hospitalet?

Video: Hvor langt sammentrækninger før du går på hospitalet?

Video: Hvor langt sammentrækninger før du går på hospitalet?
Video: Får sit 12-års stik: Mathilde går helt i panik! | Ultra Ægte 2024, Kan
Anonim

I henhold til "411-reglen" (almindeligvis anbefalet af doulaer og jordemødre), bør du tage på hospitalet, når dine veer kommer regelmæssigt med 4 minutters mellemrum, hver enkelt varer mindst 1 minut, og de har fulgt dette mønster i mindst 1 time.

Hvornår skal du tage på hospitalet med veer?

Hvis dine veer er 5 minutters mellemrum, varer i 1 minut, i 1 time eller længere, er det tid til at tage på hospitalet. (En anden måde at huske en generel regel på: Hvis de bliver "længere, stærkere, tættere sammen", er baby på vej!)

Hvad er 5 1 1-reglen for sammentrækninger?

5-1-1-reglen: Værerne kommer hvert 5. minut og varer 1 minut hver, i mindst 1 time . Væsker og andre tegn: Du kan måske bemærke fostervand fra den sæk, der holder barnet. Det betyder ikke altid, at du har fødsel, men det kan betyde, at det kommer.

Skal jeg tage på hospitalet, hvis mine veer er 20 minutters mellemrum?

Hvornår skal du ringe til lægen, hvis du tror, du har fødsel? Hvis dine veer er milde til moderate og kommer med mere end fem minutters mellemrum (og op til 20 minutters mellemrum), er du sandsynligvis i tidlig veer Sammentrækninger i denne fase af veer kan være regelmæssige eller uregelmæssig og varer 30 til 45 sekunder hver.

Hvornår skal jeg begynde at time veer?

Det generelle råd har været at vente , indtil veerne har været fem minutters mellemrum i en time, før du ringer og tager til hospitalet.

Anbefalede: