Logo da.boatexistence.com

Ender katara og zuko sammen?

Indholdsfortegnelse:

Ender katara og zuko sammen?
Ender katara og zuko sammen?

Video: Ender katara og zuko sammen?

Video: Ender katara og zuko sammen?
Video: Avatar: The Last Airbender 2x9 REACTION!! "Bitter Work" 2024, Kan
Anonim

Popular in Culture. Faktisk lagde showet et bedre grundlag for et fjende-til-elsker-forhold mellem Katara og Zuko end venner-til-elskere det endte i sidste ende på.

Skal Zuko og Katara være sammen?

Katara og Zukos kemi inviterede fans til at sende de to som et par, men de blev aldrig romantisk involveret. … I sæson 2, da Katara begyndte at stole på Zuko i krystalkatakomberne, forråder Zuko hende og hjælper Azula med at angribe og såre Aang dødeligt.

Hvem ender Zuko med?

Et af de vigtigste romantiske forhold er mellem Zuko og Mai, og selvom de ikke er så centrale i et par som Katara og Aang, ender de sammen på slutningen af serien.

Hvorfor ender Katara ikke med Zuko?

Men Katara mener, at Zuko ikke kan stole på i betragtning af hans forræderi i krystalkatakomberne, og mener derfor, at det at være i nærheden er en direkte trussel mod Aangs liv. I betragtning af, at sidste gang hun stolede på ham, han næsten fik Aang dræbt, virker det rimeligt, at hun ikke ville være hurtig til at gøre det igen.

Var Zuko forelsket i Katara?

Det er ikke show-relateret (desværre), men Dante Basco-stemmens Zuko's svar på verdens ende-spørgsmål: lyt til det her! Transskription: Okay, godt: Jeg blev forelsket i Katara Og jeg vil nok altid elske hende. Men på den måde har du altid en særlig plads i dit hjerte for din første kærlighed.

Anbefalede: