Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev computere almindelige?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev computere almindelige?
Hvornår blev computere almindelige?

Video: Hvornår blev computere almindelige?

Video: Hvornår blev computere almindelige?
Video: Denne Video Kan Gætte Hvor Du Er! 2024, Kan
Anonim

Computere blev overkommelige for offentligheden i 1970'erne på grund af masseproduktionen af mikroprocessoren, der startede i 1971.

Hvornår blev computere almindelige på kontorer?

Computere. I 1980'erne begyndte computeren at vinde popularitet på arbejdspladsen, hvilket markerede begyndelsen på en ny teknologisk æra, der ændrede arbejdspladsen for altid.

Hvornår blev bærbare computere almindelige?

I slutningen af 1980'erne blev bærbare computere populære blandt forretningsfolk. 16-bit COMPAQ SLT/286 debuterede i oktober 1988 og var den første batteridrevne bærbare computer til at understøtte en intern harddisk og en VGA-kompatibel LCD-skærm.

Hvornår begyndte computere at blive brugt?

Begyndte i 1943, ENIAC-computersystemet blev bygget af John Mauchly og J. Presper Eckert ved Moore School of Electrical Engineering ved University of Pennsylvania. På grund af sin elektroniske, i modsætning til elektromekaniske teknologi, er den over 1.000 gange hurtigere end nogen tidligere computer.

Hvornår blev computere almindelige i skolerne?

Computerstøttet undervisning fik bred accept i skolerne i de tidlige 1980'ere. Det var i denne periode, at bore- og øvelsesprogrammer først blev udviklet til eksklusiv brug i klasseværelset.

Anbefalede: