Logo da.boatexistence.com

Hvad er pla 3d-udskrivning?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er pla 3d-udskrivning?
Hvad er pla 3d-udskrivning?

Video: Hvad er pla 3d-udskrivning?

Video: Hvad er pla 3d-udskrivning?
Video: Things you should know about PLA 2024, Kan
Anonim

Polylactic Acid, almindeligvis kendt som PLA, er et af de mest populære materialer, der bruges til desktop 3D-print. Det er standardfilamentet for de fleste ekstruderingsbaserede 3D-printere, fordi det kan udskrives ved lav temperatur og ikke kræver en opvarmet seng.

Hvad står PLA for i 3D-print?

PLA er det mest populære 3D-printmateriale.

PLA står for polylactic acid (eller polylactide). Denne almindelige termoplast er nem at udskrive, biologisk nedbrydelig og billig. Det bruges mest til hurtig prototyping, fremstilling af udstillingsmodeller eller uddannelsesformål.

Hvorfor er PLA god til 3D-udskrivning?

PLA er en brugervenlig termoplast med højere styrke og stivhed end både ABS og nylon. Med en lav smeltetemperatur og minimal vridning er PLA et af de nemmeste materialer til 3D-print med succes. … Derudover er PLA skørt, hvilket fører til dele med dårlig holdbarhed og slagfasthed.

Er PLA-plastik stærkt?

PLA er et miljøvenligt, komposterbart filament, der nemt udskriver ved lave temperaturer og ser godt ud. Den er også temmelig stærk. … Sandt at sige blev vi overrasket over PLA's styrke. Men med en trækstyrke på 7.250 psi er dette et stærkt materiale.

Hvad er ulemperne ved at udskrive med PLA?

  • Lavt smeltepunkt gør PLA uegnet til højtemperaturapplikationer. PLA kan endda vise tegn på at blive blød eller deformere på en varm sommerdag.
  • PLA har en højere permeabilitet end anden plast. Fugt og ilt går lettere igennem det end andre plastik. …
  • PLA er ikke den hårdeste eller sejeste plastik.

Anbefalede: