Logo da.boatexistence.com

Kunne sort panter slå thanos?

Indholdsfortegnelse:

Kunne sort panter slå thanos?
Kunne sort panter slå thanos?

Video: Kunne sort panter slå thanos?

Video: Kunne sort panter slå thanos?
Video: БЫСТРЫЙ ASMR 👩‍⚕️ 29 РОЛЕВЫХ по Алфавиту 👷‍♀️🕵️‍♀️ АСМР / 29 Roleplays 2024, Kan
Anonim

Black Panthers kræfter ligner Steve Rogers; han er det ultimative menneske i styrke og reflekser, men disse kræfter tillader ham kun at stå op mod Thanos, ikke besejre ham Selv med hans Vibranium-dragt, som er i stand til at absorbere kinetisk energi og senere frigiver det, er han ikke i stand til at besejre Thanos.

Hvem kan besejre Black Panther?

Et af de mest kendte våben i Marvel-tegneserier er Wolverines sæt af udtrækkelige Adamantium-kløer. Disse kløer er næsten uforgængelige og har hjulpet Wolverine i alle mulige slags kampe mod ekstremt magtfulde fjender. I en kamp mod Black Panther ville det bedste våben, som enhver part har, være Wolverines kløer.

Kan Black Panther bære Infinity Gauntlet?

Black Panther

Selv om T'Challa muligvis er ny i MCU, er det klart, at han allerede har fået den slags vægt og navneanerkendelse som nogle af de mere erfarne Avengers. Med sin moralske magt, højteknologiske jakkesæt og evner i kamp er det nemt at forestille sig T'Challa både sikre handsken og med succes bruge den.

Kunne vintersoldaten slå Thanos?

19 The Winter Soldier

Han matcher Thanos omtrent lige så godt som Steve Rogers. Steve Rogers var i stand til at gå tå til tå mod Thanos i et stykke tid, men til sidst var Mad Titan alt for stærk til ham.

Kan Black Panther slå Hulken?

I stedet for at matche Hulken med rå styrke, stoler Panther hovedsageligt på sin hurtighed og timing for at bevise en værdig kamp mod den grønne goliat. … Der burde ikke eksistere en trussel, der er i stand til at besejre denne inkarnation af Hulken, men T'Challa er ikke nogen almindelig fjende.

Anbefalede: