Logo da.boatexistence.com

Kunne dr strange slå thanos?

Indholdsfortegnelse:

Kunne dr strange slå thanos?
Kunne dr strange slå thanos?

Video: Kunne dr strange slå thanos?

Video: Kunne dr strange slå thanos?
Video: Thanos Meets Dr Strange - "They Called Me A Mad Man" - Avengers: Infinity War (2018) 2024, Kan
Anonim

Marvel foreslår Doctor Strange Could Beat Thanos (But Only If He's Evil) Doctor Strange var ikke stærk nok til at slå Thanos i Avengers: Infinity War, men han havde måske været, hvis han var gået en meget mørkere vej.

Hvem er stærkere Doctor Strange eller Thanos?

Doctor Strange er Sorcerer Supreme og Master of the Mystic Arts. Selvom han ikke er så magtfuld som The Ancient One, kan han bestemt stå på sin plads mod et væsen som Thanos. … Uden Gauntlet ville det ikke engang være et spørgsmål, men selv med det er Stranges kræfter udenfor Thanos'.

Hvordan slog Thanos Dr. Strange?

Alle MCU-fans husker den berømte kamp mellem Doctor Strange og Thanos under Infinity War. Takket være, at Strange var i besiddelse af Agamottos øje og tidsstenen, gjorde han sig stærk nok, hvor han kunne gå op mod Thanos uden at blive pulveriseret.

Kan Dr Strange slå Thanos med Time Stone?

Indeholder spoilere til Avengers: Mech Strike 4! Marvel bekræfter, at Doctor Strange nemt kunne have stoppet Thanos ved at bruge en rædselsfuld tidsmanipulationsteknik.

Kan Strange slå Thor?

I en overraskende hånd-til-hånd-kamp ville Thor decimere Doctor Strange med sin brutale styrke og holdbarhed. Men givet forberedelsestid har Strange simpelthen for mange tricks i sit magiske ærme, og det ville være svært for nogen at slå ham, selv Thor i sin stærkeste form

Anbefalede: