Logo da.boatexistence.com

Kunne domino slå thanos?

Indholdsfortegnelse:

Kunne domino slå thanos?
Kunne domino slå thanos?

Video: Kunne domino slå thanos?

Video: Kunne domino slå thanos?
Video: THE INCREDIBLE HULK vs THANOS Fight Scene #2023 | Avengers Hulk Drinks Heineken [HD] 2024, Kan
Anonim

Domino er måske ikke fysisk stærk, men hendes evner sætter hende i stand til at sætte Thanos i hans sted. … Det er klart, ikke mange ting kan slå Thanos, men sandsynlighed ser ud til at være en af de eneste ting, han ikke kan tage højde for.

Hvem er stærk nok til at slå Thanos?

The Asgardian Son of Odin var ekstremt tæt på at afslutte Thanos i slutningen af Avengers: Infinity War. Efter at have fået det kraftfulde våben Stormbreaker, bliver Thor brugeren af det mest kraftfulde våben i universet. Stormbreaker er i stand til at dræbe Thanos direkte, og kun Thor er i øjeblikket værdig til at udføre den.

Overlevede Domino snappet?

Senere på vegne af Wolverine blev Domino bedt om at stoppe på en kirkegård for at levere blomster til en afdød elsket. … Red Hulk angreb Domino og kollapsede bygningen, de stod på, men hun overlevede.

Hvad er Dominos svaghed Marvel?

Domino opererer på held. Som mutant med en mærkelig evne er det kun passende, at hun også har en lige så bizar svaghed. I teorien skulle karakteren ikke behøve at støde på denne grænse meget ofte, da hun burde være så heldig at undgå den. Men Domino er faktisk fuldstændig bange for høns

Kan Dominos tabe kampen?

Da The New Mutants blev X-Force under Cable, blev en partner til hans navngivne Domino introduceret. … Grundlæggende kan Domino forårsage usandsynlige, ikke umulige, begivenheder i hendes synsfelt til at ske til hendes fordel. Det gør hende vanskelig for enhver DC-skurk at bekæmpe.

Anbefalede: