Logo da.boatexistence.com

Er solarier forbudt i Australien?

Indholdsfortegnelse:

Er solarier forbudt i Australien?
Er solarier forbudt i Australien?

Video: Er solarier forbudt i Australien?

Video: Er solarier forbudt i Australien?
Video: Manly, Australia Scenic Coastal Walk - 4K with Captions - Treadmill Exercise Workout 2024, Kan
Anonim

Efter næsten et årti med kampagner ledet af Cancer Councils i hele Australien, blev kommercielle solariumsenheder forbudt den 1. januar 2015. … I dag er det ulovligt at drive et kommercielt solarium over alt i AustralienDer er ikke noget, der hedder en sikker solbrænding – uanset om det er fra solen eller et solarium.

Er det lovligt at eje et solarium?

NSW Environment Protection Authority (EPA) advarer i dag alle, der tilbyder solarietjenester mod et gebyr, uanset om de er i hjemmet eller kommercielle lokaler, om, at de opererer ulovligt, og at der pålægges store sanktioner. … Det er imod loven at levere en kosmetisk UV-garvningsservice mod et gebyr i NSW.

Er solarier ulovlige?

I New South Wales, den første stat, der forbød solarier i december 2014, er der kun blevet udstedt en bøde på 1.500 USD. Der har været fem undersøgelser i Queensland og ingen i det vestlige Australien.

Hvorfor forbød Australien solarier?

"Solarier udsætter brugere for ekstremt høje niveauer af UV (ultraviolet) stråling, hvilket i høj grad øger deres risiko for melanom og andre hudkræftformer." …

Er det ulovligt at eje et solarium i Victoria?

Det er ulovligt i henhold til Radiation Act 2005 at udføre en kommerciel garvningspraksis (også kendt som et solarium). Department of He alth and Human Services har med succes sagsøgt for lovovertrædelser relateret til kommercielle garvningsoperationer.

Anbefalede: