Logo da.boatexistence.com

Har Kate Middleton båret Spencer-diadem?

Indholdsfortegnelse:

Har Kate Middleton båret Spencer-diadem?
Har Kate Middleton båret Spencer-diadem?

Video: Har Kate Middleton båret Spencer-diadem?

Video: Har Kate Middleton båret Spencer-diadem?
Video: Ювелирные изделия, которые когда-то носила принцесса Диана, которые любит носить Кейт Миддлтон 2024, Kan
Anonim

I stedet for at tage kronjuvelen på, bar hun et stykke af sin egen families historie, Spencer Tiaraen. Og selvom hun ikke bar det ofte, blev det tæt forbundet med den afdøde prinsesses kongelige garderobe. Med det troede fans, at Kate kunne have hædret sin svigermor på hendes kongelige bryllupsdag.

Hvem har båret Spencer-diadem?

Familiens arvestykke daterer sig tilbage til det 18. århundredeOg selvom bruden ikke bar et diadem til sin store dag, troede mange, at hun ville låne Spencer-diadem, hvis mest berømte bærer er Lady Kittys afdøde tante, Diana, prinsesse af Wales. Spencer tiaraen har en oprindelse, der siges at dateres tilbage til det 18. århundrede.

Hvorfor bar Meghan ikke Spencer-diadem?

Ud over at fjerne opmærksomheden fra nogle vigtige kongelige bryllupsdetaljer, har Meghan sandsynligvis ikke båret Spencer Tiaraen fordi den ikke repræsenterede den familie, hun giftede sig med Prins Harry er måske halv Spencer, men meget af hans fokus er på sin fars side af familien, ligesom Meghans.

Hvorfor skiftede Meghan sin forlovelsesring?

Den nyligt ændrede ring var tilsyneladende Harrys idé, da han også bestilte et konfliktfrit diamant-evighedsband til Meghan for at fejre deres første bryllupsdag. … Ifølge Marie Claire, bandet blev oprettet for at hylde parret og deres søn, Archie.

Bår Meghan prinsesse Dianas diadem?

Meghan Markle fik ikke lov til at bære sin afdøde mor-sviger, prinsesse Dianas kæbefaldende diadem, på sit bryllup med prins Harry af en chokerende årsag. … I forlængelse heraf var Meghans diadem et specialfremstillet et, som hun valgte fra et udvalg af blændere.

Anbefalede: