Logo da.boatexistence.com

Hvorfor kaldes spartanburg sparkle city?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor kaldes spartanburg sparkle city?
Hvorfor kaldes spartanburg sparkle city?

Video: Hvorfor kaldes spartanburg sparkle city?

Video: Hvorfor kaldes spartanburg sparkle city?
Video: Документальный фильм «Экономика солидарности в Барселоне» (многоязычная версия) 2024, Kan
Anonim

Sparkle City: Spartanburg hentede sit blændende kaldenavn fra en populær rockabillygruppe fra slutningen af 1950'erne, "Joe Bennett and the Sparkletones" Disse fire teenagere fra nærliggende Cowpens optrådte i "The Ed" Sullivan Show" og "American Bandstand" efter deres hitsingle Black Slacks kom på Billboard-hitlisterne i 1957.

Hvad betyder sparkle City?

Hvor fik Spartanburg kaldenavnet Sparkle City? I 1956 dannede fire drenge fra Cowpens High School et rockband ved navn Sparkletones 1957, som de skrev under med ABC Paramount-pladeselskabet efter at have vundet en lokal talentkonkurrence. … Deres storhedstid opfandt "Sparkle City" som deres hjembys kaldenavn.

Hvorfor kaldes Spartanburg Hub-byen?

Spartanburgs kaldenavn er "Hub City" fordi så mange jernbanelinjer mødtes i byen, at landskabet så ud som om det var dekoreret med hjulnav. 5. Den første lufthavn i South Carolina var Spartanburg Downtown Airport, åbnet i 1927.

Hvad er kaldenavnet på Greenville SC?

Connection City (Ganske mange af jer mente, at dette kaldenavn ville fungere godt for Greenville for at fremhæve vores venlige, behagelige by. Som læser Marcy C. sagde: Greenville er ikke kun et fantastisk sted at bo og trives, men vi har hvad det kræver med vores ægte sydlige gæstfrihed!”)

Hvad er Spartanburg South Carolina berømt for?

Spartanburg er beliggende ved foden af Blue Ridge Mountains og har været kendt som the Hub City, siden den blev et stort jernbanekryds i det 19. århundrede. Spartanburgs nærhed til betagende bjerge, sandstrande og den østlige kyst betyder, at folk er perfekt placeret til arbejde og leg.

Anbefalede: