Logo da.boatexistence.com

Hvordan er Sankey-diagrammet nyttigt til energianalyse?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan er Sankey-diagrammet nyttigt til energianalyse?
Hvordan er Sankey-diagrammet nyttigt til energianalyse?

Video: Hvordan er Sankey-diagrammet nyttigt til energianalyse?

Video: Hvordan er Sankey-diagrammet nyttigt til energianalyse?
Video: Physics - Energy - Sankey Diagrams 2024, Kan
Anonim

Du kan bruge Sankey-diagramværktøjet til at se flere grafer, der viser, hvordan forskellige variabler ændrer sig over tid … ændringen over tid i energiindholdet i de indgående strømme ind i noden. ændringen over tid i energiindholdet i de udgående strømme fra noden.

Hvorfor er Sankey-diagrammer nyttige?

Sankey-diagrammer giver dig mulighed for at vise komplekse processer visuelt med fokus på et enkelt aspekt eller en ressource, som du vil fremhæve. Hvis dit team træffer en beslutning om energi, tid eller penge, så er det et godt tidspunkt at overveje et Sankey-diagram.

Hvorfor Sankey-diagram er nyttigt i energibalanceberegning?

Sankey-diagrammet er et meget nyttigt værktøj til at repræsentere et helt input- og outputenergiflow i energisystemet efter at have udført energibalanceberegning. Jo tykkere stregen er, desto større energi er involveret. … Det giver et grundlag for at undersøge og kommunikere fremtidige energiscenarier.

Hvilket diagram bruges til energi?

Sankey-diagrammer opsummerer alle de energioverførsler, der finder sted i en proces. Jo tykkere stregen eller pilen er, desto større energi er involveret. Dette Sankey-diagram for en elektrisk lampe viser, at det meste af den elektriske energi overføres som varme i stedet for lys.

Hvordan er et energidiagram nyttigt?

Et energidiagram viser hvordan den potentielle energi af et objekt afhænger af position og fortæller dig alle mulige ting om objektets bevægelse. Den potentielle energikurve viser, hvor meget potentiel energi stenen har ved hver position.

Anbefalede: