Logo da.boatexistence.com

Hvilket symbol vises på Cyperns flag?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket symbol vises på Cyperns flag?
Hvilket symbol vises på Cyperns flag?

Video: Hvilket symbol vises på Cyperns flag?

Video: Hvilket symbol vises på Cyperns flag?
Video: The PHENOMENON BRUNO GROENING – documentary film – PART 3 2024, Kan
Anonim

Det nationale flag har formen af hele øen med to olivengrene under (et symbol på fred mellem øens to samfund) på hvidt (et andet symbol på fred). Olivengrenene betegner fred mellem græsk- og tyrkiskcyprioterne.

Hvad er symbolet på Cypern?

Symbols of Cypern

Cyperns nuværende officielle våbenskjold har en top af grønne oliventræsblade, der omgiver et gult skjold Inde i skjoldet er en due med en olivengren. Skjoldets gule farve repræsenterer kobberaflejringerne på øen. Duen med olivengrenen symboliserer fred.

Har Cypern sit kort på sit flag?

Cypern er den tredjestørste ø i Middelhavet, og det er et af kun to lande i verden, der viser sit eget kort på sit nationale flag.

Hvad betyder farverne på Cyperns flag?

Gul, hvid og grøn, de tre farver i Cyperns flag, står for kobberforekomster på øen, fred og håb om fred og forsoning mellem de græske og tyrkiske samfund, der bor på øen, henholdsvis.

Hvem opfandt Cyperns flag?

İsmet Vehit Güney (15. juli 1923 – 23. juni 2009) var en cypriotisk kunstner, tegneserietegner, lærer og maler. Han er bedst kendt som designeren af Republikken Cyperns moderne flag, landets våbenskjold og den originale cypriotiske lira i 1960.

Anbefalede: