Logo da.boatexistence.com

Spillede john garfield violin på humoristisk vis?

Indholdsfortegnelse:

Spillede john garfield violin på humoristisk vis?
Spillede john garfield violin på humoristisk vis?

Video: Spillede john garfield violin på humoristisk vis?

Video: Spillede john garfield violin på humoristisk vis?
Video: McLintock | WESTERN MOVIE | John Wayne | Free Cowboy Film | Full Movie 2024, Kan
Anonim

Garfields status som en kulthelt blev etableret med en række klassiske film, de fleste af dem i film noir-genren, lavet i slutningen af 1940'erne. … Han lærte at spille violin for sin rolle som gigolo-protegé for Joan Crawford i Humoresque (1946), hans sidste film for Warner Bros.

Hvem spillede violin i filmen Humoresque fra 1946?

Trivia (12) John Garfields violin-"performances" spilles faktisk af to professionelle violinister, der står på hver side af ham, en til at bukke og en til finger. Selve musikken blev fremført af Isaac Stern.

Hvad skete der med skuespilleren John Garfield?

John Garfield, 39, "tough guy"-skærm og scenestjerne, døde af et hjerteanfald i sengen i dag i Iris Whitneys toværelses lejlighed i Gramercy Park, en skuespillerinde.

Spillede John Garfield faktisk violin?

John Garfields violin-"performances" spilles faktisk af to professionelle violinister, der står på hver side af ham, en til at bukke og en til finger. Selve musikken blev fremført af Isaac Stern.

Hvordan ender Humoresque?

Når Helen giver en seddel i teatret til Paul, spiller han Carmen fra Bizet, og hun føler sig som Don José og lærer, at hun aldrig ville have Pauls eksklusive kærlighed, da han er forelsket i sin violin (og musik). I sidste ende spiller han den tragiske Tristan og Iseult fra Wagner

Anbefalede: