Logo da.boatexistence.com

Kan du se, hvem der interagerer med dine tweets?

Indholdsfortegnelse:

Kan du se, hvem der interagerer med dine tweets?
Kan du se, hvem der interagerer med dine tweets?

Video: Kan du se, hvem der interagerer med dine tweets?

Video: Kan du se, hvem der interagerer med dine tweets?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, Kan
Anonim

Simpelt sagt, nej. Der er ingen måde for en Twitter-bruger at vide nøjagtigt, hvem der ser deres Twitter eller specifikke tweets; der er ingen Twitter-søgning efter den slags. … Når det er sagt, hvis en bruger ønsker at have en generel idé om, hvor mange mennesker der har set et tweet, kan de gøre det ved at besøge Twitter Analytics-siden.

Hvordan ser du alle interaktioner på Twitter?

Gå til Streams, og gå derefter til en Twitter-stream. Vælg Twitter-kontonavnet eller -avataren fra en stream, opgave eller notifikation, og vælg derefter Interactions-fanen Alle interaktioner mellem den valgte profil og den Twitter-konto vises i kronologisk rækkefølge.

Hvordan ved du, hvem der engagerede dit tweet?

For at få adgang til din Tweet-aktivitet: På en stationær eller bærbar computer, besøg analytics.twitter.com og klik på Tweets. I Twitter-appen til iOS eller Android skal du trykke på analyseikonet, der er synligt i dine tweets.

Hvem ser mine tweets?

Hvem kan se mine tweets?

  • Offentlige tweets (standardindstillingen): Er synlige for alle, uanset om de har en Twitter-konto eller ej.
  • Beskyttede tweets: Kun synlige for dine Twitter-følgere. Husk, at dine følgere stadig kan tage billeder af dine tweets og dele dem.

Kan du filtrere, hvem der ser dine tweets?

Hvis du foretrækker at forhindre bestemte personer i at se dine tweets uden at holde op med at følge dem, skal du aktivere funktionen Beskyt mine tweets for at gøre dine tweets private. Når du beskytter dine tweets, skal brugerne anmode om at følge dig, og kun dem, du godkender, kan se dine tweets.

Anbefalede: