Logo da.boatexistence.com

Hvornår var Hongkong-influenzaen?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår var Hongkong-influenzaen?
Hvornår var Hongkong-influenzaen?

Video: Hvornår var Hongkong-influenzaen?

Video: Hvornår var Hongkong-influenzaen?
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2024, Kan
Anonim

Hongkong-influenzaen, også kendt som 1968-influenza-pandemien, var en influenzapandemi, hvis udbrud i 1968 og 1969 dræbte mellem en og fire millioner mennesker glob alt. Det er blandt de dødeligste pandemier i historien og blev forårsaget af en H3N2-stamme af influenza A-virus.

Hvornår var Hongkong-influenzaen i USA?

I september 1968 havde influenzaen nået Indien, Filippinerne, det nordlige Australien og Europa. Samme måned trængte virussen ind i Californien og blev båret af tropper, der vendte tilbage fra Vietnamkrigen, men den blev ikke udbredt i USA før december 1968

Var der en vaccine mod Hongkong-influenzaen i 1969?

Undersøgelser af virkningen af Hong Kong (HK) influenzavaccine blev lavet hos voksne og børn i Storbritannien i løbet af 1968 og 1969. Vaccinerne blev administreret intramuskulært og også intranas alt spray.

Hvad gør Hongkong-influenzaen ved din krop?

Nogle, der fik virussen, havde lidt mere end hoste eller mild feber, selvom yderligere komplikationer kunne omfatte lungebetændelse, bronkitis og yderligere hjerte-kar-sygdomme Oprindeligt troede en gentagelse af den ødelæggende 1918-1920 Spansk influenza, legendarisk amerikansk virolog Dr.

Hvor kom Hongkong-influenzaen fra?

Abstrakt. Hongkong-stammen af influenzavirus A2 kan have oprindelse i det kinesiske fastland, men dette er ikke sikkert Det forårsagede en meget stor epidemi i Hong Kong og spredte sig hurtigt til lande så langt som Indien og det nordlige territorium i Australien - som det skete i 1957-epidemien.

Anbefalede: