Logo da.boatexistence.com

Er fernley nevada et godt sted at gå på pension?

Indholdsfortegnelse:

Er fernley nevada et godt sted at gå på pension?
Er fernley nevada et godt sted at gå på pension?

Video: Er fernley nevada et godt sted at gå på pension?

Video: Er fernley nevada et godt sted at gå på pension?
Video: Афины — греческий образ жизни. Легко тут ли жить? И конечно достопримечательности 2024, Kan
Anonim

Fernley. Fernley er en smuk forstad til Reno og den bedste by i Nevada for pensionister Nyd en aktiv livsstil i et blomstrende storbyområde, der stadig giver dig nem adgang til sublim ørkenlandskab. Start dine gyldne år på den rigtige måde, når du starter din pensionering i Fernley.

Er Fernley NV et godt sted at gå på pension?

Livskvalitet. Gennemsyret af historie og vestlig viden er Fernley et fantastisk sted at bo, arbejde og lege.

Hvordan er det at bo i Fernley Nevada?

Fernley er måske ikke den bedste by, når det kommer til at eksemplificere charme og renlighed, men folkene i byen Fernley, NV, er karismatiske og venlige. Folk i Fernley er meget imødekommende og gæstfrie. Fernley er en hastigt voksende by, og folk bliver mere forenede, og samfundet samles.

Er Fernley Nevada et sikkert sted at bo?

Fernley har en samlet kriminalitetsrate på 13 pr. 1.000 indbyggere, hvilket gør kriminalitetsraten her tæt på gennemsnittet for alle byer og byer af alle størrelser i Amerika. Ifølge vores analyse af FBI-kriminalitetsdata er din chance for at blive offer for kriminalitet i Fernley 1 ud af 77.

Hvor varmt bliver det i Fernley NV?

Klima og gennemsnitligt vejr året rundt i Fernley Nevada, USA. I Fernley er somrene varme, tørre og for det meste klare, og vintrene er meget kolde, snedækkede og delvist overskyede. I løbet af året varierer temperaturen typisk fra 23°F til 94°F og er sjældent under 12°F eller over 101°F.

Anbefalede: