Logo da.boatexistence.com

Er sayre pa et godt sted at bo?

Indholdsfortegnelse:

Er sayre pa et godt sted at bo?
Er sayre pa et godt sted at bo?

Video: Er sayre pa et godt sted at bo?

Video: Er sayre pa et godt sted at bo?
Video: ХАШЛАМА И ШАШЛЫКИ в ГОСТЯХ у @SERGOPUDRA Шашлык из курицы, хашлама на пиве 2024, Kan
Anonim

Sayre er en meget lille by, ikke særlig forskelligartet, men er relativt sikker at bo i Byen har meget lidt soci alt liv, få butikker og er ikke en by i vil anbefale til dem, der søger et godt natteliv. Sayre er en lille by beliggende i det nordøstlige Pennsylvania. Da det er en lille by, er det et meget tæt fællesskab.

Hvad er Sayre Pennsylvania kendt for?

Byen blev navngivet til hans ære. Sayre blev indlemmet den 27. januar 1891. I 1904, da lokomotivforretningerne blev bygget i Sayre, mentes hovedbutiksbygningen at være den største bygning i verden under ét tag, men holdt den titel kun i kort tid.

Hvor sikker er Sayre Pennsylvania?

Sayre er i den 83. percentil for sikkerhed, hvilket betyder 17 % af byerne er sikrere og 83 % af byerne er farligere.

Er Bradford County PA et godt sted at bo?

Nichebruger: Dette område er fantastisk til at opdrage en familie Der er masser af plads i de fleste hjem, og skolesporten er velfinansieret. Folket i samfundet er for det meste venlige og generøse. Leveomkostningerne er moderat høje på grund af, at naturgasindustrien bringes ind i området.

Hvor er wilawana PA?

Wilawana i regionen Pennsylvania er en by i USA - omkring 215 mi eller (346 km) nord for Washington, landets hovedstad. Den aktuelle tid i Wilawana er nu 19:42 (lørdag). Den lokale tidszone hedder " America/New York " med en UTC-forskydning på -4 timer.

Anbefalede: