Logo da.boatexistence.com

Kan du glatte dit hår med en crimper?

Indholdsfortegnelse:

Kan du glatte dit hår med en crimper?
Kan du glatte dit hår med en crimper?

Video: Kan du glatte dit hår med en crimper?

Video: Kan du glatte dit hår med en crimper?
Video: Sådan laver du krøller med glattejern - Ditte Julie 2024, Kan
Anonim

Med et ord, yes! Dit krøllejern kan i en knivspids fungere som et glattejern.

Kan du bruge et glattejern som en crimper?

Du kan naturligvis skabe helt lige låse, men glattejern kan også bruges i stedet for et krøllejern - og nu en crimper. Med et glattejern er det trendy krøllede hår kun få skridt væk. For at få de krøllede lokker, start med tørt og grundigt børstet hår.

Hvad er forskellen mellem crimper og glattejern?

Begge strygejernene har et håndtag og er fastgjort til to plader, hvor den store forskel er de faktiske plader Krympejern har en rillet plade, mens glattejernet har en flad plade.… Disse strygejern bruges til ren styling af håret og krøller eller glatter ikke håret.

Kan du glatte dit hår med en tryllestav?

Ethvert jern, der har en stang- eller kegleform og ligner en tryllestav, glatter ikke dit hår effektivt. Vælg i stedet et traditionelt tøndeformet jern, der har plader, eller en klemme, så dit hår kan presses ind imellem. På denne måde vil du være i stand til at bruge krøllejernet, som du ville bruge et glattejern.

Kan du glatte dit hår uden et glattejern?

Du kan glatte dit hår bare ved at isætte nogle store krøllere med skum eller velcro Vælg ruller, der er store nok til, at dit hår kan gå rundt kun 1,5 gange for en stor " C" krølle. Dit hår er muligvis ikke glat, hvis du har krøllet eller tekstureret hår, men det vil se mere glat ud.

Anbefalede: