Logo da.boatexistence.com

Kan reits investere i kommanditselskaber?

Indholdsfortegnelse:

Kan reits investere i kommanditselskaber?
Kan reits investere i kommanditselskaber?

Video: Kan reits investere i kommanditselskaber?

Video: Kan reits investere i kommanditselskaber?
Video: Let Ejendomsinvestering med REITS 2024, Kan
Anonim

Den største fordel ved REIT'er i forhold til kommanditselskaber er deres likviditet. Da de fleste handles på en større børs, kan de nemt købes og sælges til priser pr. aktie, der kan sammenlignes med aktier. Du kan også købe investeringsforeninger, der investerer i REITs.

Kan en REIT investere i et partnerskab?

A REIT kan tilbyde investorer, med værdsatte aktiver eller partnerskabsinteresser, negativ kapital for at diversificere deres investering "skattefri". Dette gøres ved at lade investoren indskyde ejendommen til et partnerskab ejet af REIT.

Kan en REIT være et kommanditselskab?

Enhver enhed, der ville blive behandlet som et nation alt selskab i føderale indkomstskatteformål, men til ReIT-valget, kan kvalificere sig til behandling som et ReIT.… Nettoeffekten af disse regler er, at en enhed dannet som en trust, partnerskab, aktieselskab eller selskab kan være en ReIT.

Kan REIT'er investere i andre REIT'er?

En person kan købe aktier i en REIT, som er noteret på større børser, ligesom enhver anden offentlig aktie. Investorer kan også købe aktier i en REIT-investeringsfond eller en børshandlet fond (ETF). … Investorer har også mulighed for at investere i offentlige ikke-børsnoterede REIT'er og private REIT'er.

Kan REIT'er investere i statspapirer?

Real Estate Investment Trust (REIT) virksomheder skal fokusere deres forretningsdrift på en eller flere sektorer af ejendomsbranchen. Så hvis en statsudstedt obligation er relateret til fast ejendom, ville obligationen være berettiget til at være en REIT-beholdning.

Anbefalede: