Logo da.boatexistence.com

Hvad betyder ordet sofistikeret?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder ordet sofistikeret?
Hvad betyder ordet sofistikeret?

Video: Hvad betyder ordet sofistikeret?

Video: Hvad betyder ordet sofistikeret?
Video: Sophisticated | Meaning of sophisticated 2024, Kan
Anonim

: at have eller vise en masse erfaring og viden om verden og om kultur, kunst, litteratur osv.: attraktivt for moderigtige eller sofistikerede mennesker.: højt udviklet og kompleks.

Hvad er en sofistikeret person?

En sofistikeret person er intelligent og ved en masse, så de er i stand til at forstå komplicerede situationer. Disse mennesker er meget sofistikerede iagttagere af den udenrigspolitiske scene. Synonymer: kultiveret, intelligent Flere Synonymer af sophisticated.

Hvad betyder sofistikeret i læsning?

at have en forståelse af verden og dens veje, så du ikke er let narre, og have en forståelse af mennesker og ideer uden at få dem til at virke enkle: Sofistikerede læsere forstod bogens skjulte betydning.

Hvad er et eksempel på sofistikeret?

Definitionen af sofistikeret er en person, der er intelligent, verdslig og smart eller avanceret processer eller teknologi. Et eksempel på sofistikeret er en jetset-berømthed, der anses for smart og verdslig. Et eksempel på sofistikeret er teknologi som den personlige computer

Hvad kalder man en sofistikeret person?

En sofistikeret er også en verdslig, kultiveret person. Roden soph i sophisticate har at gøre med viden, og hvis en person bliver sofistikeret, lærer de nye ting, især om den sociale verden. … En sofistikeret er også en verdslig person. Sofistikerede gør ting som at gå i opera og drikke god vin.

Anbefalede: