Logo da.boatexistence.com

Er der sådan et ord som sofistikeret?

Indholdsfortegnelse:

Er der sådan et ord som sofistikeret?
Er der sådan et ord som sofistikeret?

Video: Er der sådan et ord som sofistikeret?

Video: Er der sådan et ord som sofistikeret?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, Juli
Anonim

English Language Learners Definition af sofistikeret: har eller viser megen erfaring og viden om verden og om kultur, kunst, litteratur osv.

Hvad betyder det, hvis en person er sofistikeret?

Hvis noget er sofistikeret, er det kompliceret og indviklet … Folk er sofistikerede, hvis de har masser af verdslig erfaring, og hvad der generelt betragtes som "god smag." Nogle gange betyder det bare, at de har mange penge og kan lide ting, der er smarte.

Hvordan kalder man nogen sofistikeret?

sofisticate Tilføj til liste Del. At sofistikere er at gøre nogen eller noget mindre uskyldigt. En sofistikeret er også en verdslig, kultiveret person. Roden soph i sophisticate har at gøre med viden, og hvis en person bliver sofistikeret, lærer de nye ting, især om den sociale verden.

Hvad hedder sofistikerede ord?

Brug adjektivet sesquipedalian til at beskrive et ord, der er meget langt og har flere stavelser. … Hvis nogen holder en sesquipedalsk tale, antager folk ofte, at det var smart, selvom de ikke rigtig ved, hvad det handlede om, fordi de ikke kan forstå ordene. Hvert af disse lange ord omtales som en sesquipedalia.

Hvad betød sofistikeret oprindeligt?

Sofistikering er kommet til at betyde et par ting, men dens oprindelige definition var " at denaturere eller forenkle" … I dag, som undersøgt af Faye Hammill, er det almindeligt som en mål for raffinement, der viser god smag, visdom og subtilitet frem for råhed, dumhed og vulgaritet.

Anbefalede: