Logo da.boatexistence.com

Hvor er richter i smash ultimate?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er richter i smash ultimate?
Hvor er richter i smash ultimate?

Video: Hvor er richter i smash ultimate?

Video: Hvor er richter i smash ultimate?
Video: Game Theory: Super Smash Bros Ultimate Ending EXPLAINED | World of Light True Ending 2024, Juli
Anonim

Smash Bros Ultimate-oplåsningsrækkefølgen viser, at Richter er den 8. karakter i Links oplåsningskæde Gennemførelse af klassisk tilstand som Link vil låse King K Rool op. Derefter vil spil som Link eller King K Rool låse op for Ice Climbers og så videre. Denne metode bør tage omkring 70 minutter eller mindre at låse Richter op.

Hvordan låser du Richter Belmont op i Smash Bros?

Classic Mode er også en fantastisk måde at låse Super Smash Bros Ultimate Richter Belmont op. Alt du skal gøre for denne er at spille igennem og vinde Links klassiske tilstand, indtil du får Young Link. Så bliver du nødt til at spille gennem Young Links klassiske tilstand et par gange mere for at låse Richter op.

Er Simon den samme som Richter?

Den eneste gameplay-forskel mellem Richter og Simon er, at Richter's Holy Water har en aura-effekt, i modsætning til Simon's Holy Water, som har en flammeeffekt, som et resultat af blå flammer.

Hvem er stærkere rigere eller Simon?

Richter er margin alt bedre mod Olimar, Simon er margin alt bedre mod Link.

Hvem er den stærkeste Belmont?

1 Simon Belmont

Simon betragtes som den stærkeste Belmont for det faktum, at han besejrede grev Dracula ikke en eneste gang, men to gange, med en alvorlig skade, der handicappede ham i den anden kamp. I Castlevania satte Dracula sin forestående død en forbandelse over Simon, som langsomt dræbte ham.

Anbefalede: