Logo da.boatexistence.com

Skal elementnavne skrives med stort?

Indholdsfortegnelse:

Skal elementnavne skrives med stort?
Skal elementnavne skrives med stort?

Video: Skal elementnavne skrives med stort?

Video: Skal elementnavne skrives med stort?
Video: 🚀 AMAZON 2.0 возвращается! - ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН за 6 часов - Часть 2 2024, Kan
Anonim

Kemiske grundstoffer I en sætning skrives navnene på kemiske grundstoffer ikke med stort, men det første bogstav i et kemisk symbol skal altid være stort (f.eks. "Prøven indeholdt calcium atomer" og "Prøven indeholdt Ca-atomer").

Hvorfor skrives elementer med stort?

Stilen med store bogstaver er vigtig for at få den rigtige og i den korrekte kontekst. … Hvis det er det første ord i en sætning, skal grundstof- eller forbindelsesnavnet have det første bogstav med stort Kemiske forbindelser eller kemiske grundstoffer skal ikke skrives med stort, hvis de bruges midt i en sætning.

Hvordan skriver man navnene på elementer?

For enkeltelement-ioner (f.eks.g. K+, Mg2+, P3 -) For at navngive positive (+) ioner skriv navnet som fra det periodiske system og tilføj ordet 'ion' bagefter. For at navngive negative (-) ioner skal du skrive navnet fra det periodiske system, men erstatte slutningen med �ide�.

Begynder hvert element med et stort bogstav?

Mens kemiske symboler altid begynder med et stort bogstav, gør navnene på kemiske grundstoffer det ikke. I løbende tekst skal du skrive brint, oxygen, klor, jern osv.

Skal N i nitrogen skrives med stort?

Kemiske elementer er ikke egennavne, så må ikke skrive store bogstaver. Kun det første bogstav i symbolet er et stort bogstav: nitrogen (N), kulstof (C), calcium (Ca).

Anbefalede: