Logo da.boatexistence.com

Hvorfor har jeg brug for en testamentarisk trust?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor har jeg brug for en testamentarisk trust?
Hvorfor har jeg brug for en testamentarisk trust?

Video: Hvorfor har jeg brug for en testamentarisk trust?

Video: Hvorfor har jeg brug for en testamentarisk trust?
Video: Doctor Thorne: Love and Social Barriers (2016) Fuld film 2024, Kan
Anonim

En testamentarisk trust er oprettet for at administrere den afdødes aktiver på vegne af modtagerne. Det bruges også til at reducere ejendomsskatteforpligtelser og sikre professionel forv altning af afdødes aktiver.

Hvem bør have en testamentarisk tillid?

Beskyttelse af aktiv: Børn og andre begunstigede Hvis et barn eller en anden begunstiget midlertidigt er uarbejdsdygtig, vil testamentariske fonde gøre det muligt at administrere aktiver af familien til fordelen for den begunstigede i stedet for at have en del af boet kontrolleret af et statsligt organ.

Skal jeg oprette en testamentarisk trust?

Testamentariske truster er skabt af en vilje til at give et større niveau af kontrol over fordelingen af aktiver til begunstigede. Der er også tilgængelige skattefordele gennem testamentariske truster, hvilket gør dem til et effektivt ejendomsplanlægningsværktøj.

Hvornår skal du oprette en testamentarisk trust?

En testamentarisk trust kan kun træde i kraft efter en testamentejers død, og når skifte er givet, bemyndiges bobestyreren til at fordele boet til de udpegede begunstigede. Begunstigede får derefter mulighed for at modtage deres arv i en testamentarisk trust eller ej.

Behøver en testamentarisk trust at gennemgå skifteretten?

En testamentarisk trust er en trust, der er etableret ved testamentet, og opstår, når testamentet er bevilget … For eksempel i NSW skal testator overholde de formelle krav indeholdt i Section 7 af Wills, Probate and Administration Act, 1898 for udførelse af et gyldigt testamente.

Anbefalede: