Logo da.boatexistence.com

Hvordan fungerer en testamentarisk trust?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer en testamentarisk trust?
Hvordan fungerer en testamentarisk trust?

Video: Hvordan fungerer en testamentarisk trust?

Video: Hvordan fungerer en testamentarisk trust?
Video: Slik oppretter du et testament 2024, Kan
Anonim

En testamentarisk trust er en trust, der skal indeholde en del af eller alle en afdødes aktiver, der er beskrevet i en persons sidste testamente og testamente En testamentarisk trust oprettes ikke før efter person afgår ved døden, hvor bobestyreren eller bobestyreren afgør boet som skitseret i testamentet.

Hvem ejer aktiverne i en testamentarisk trust?

Den væsentlige fordel ved en testamentarisk trust er, at aktiverne ejes af én person(er), administratoren, og fordelen ved trustens indkomst og kapital går over til en anden person/er, modtagerne.

Hvem betaler skat af en testamentarisk trust?

Generelt, forudsat at der er en begunstiget, som er "tilstedeværende berettiget" til nettoindkomsten for en trust i henhold til s 97 i ITAA 1936, er det modtageren, der betaler skatten, ikke administratoren.

Er en testamentarisk trust det værd?

En korrekt designet testamentarisk tillid kan give vigtig beskyttelse til dine tilsigtede begunstigede. Aktiverne i den testamentariske trust er adskilt fra modtagerens personlige aktiver og vil blive beskyttet, hvis de kommer i økonomiske vanskeligheder eller bliver konkurs.

Hvor meget koster det at oprette en testamentarisk trust?

Den gennemsnitlige pris for et grundlæggende testamente varierer i disse dage fra $200 til $500. For en fuld testamentarisk tillid, afhængigt af kompleksiteten og antallet af udformninger og gaver og tillidsinstruktioner, kan omkostningerne være fra $1.200 til $4.300.

Anbefalede: