Hvad er en infusionist?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en infusionist?
Hvad er en infusionist?

Video: Hvad er en infusionist?

Video: Hvad er en infusionist?
Video: What is an infusion? 2024, Oktober
Anonim

En infusionssygeplejerske er en registreret sygeplejerske, der er specialiseret i administration af medicin og væsker gennem en intravenøs (IV) linje, central linje eller venøs adgangsport. De kan fungere som en ressource for et hospital ved at starte linjer og træne nye sygeplejersker i at opnå og vedligeholde IV-adgang.

Hvorfor ville nogen få en infusion?

Infusionsterapi bruges primært til at behandle alvorlige eller kroniske sygdomme og infektioner, som muligvis ikke reagerer på orale antibiotika. Der er mange eksempler på sygdomstilstande og infektioner, der behandles kontinuerligt ved hjælp af infusionsterapi.

Hvad laver en infusionssygeplejerske?

Infusionssygeplejersker sikrer, at patienter modtager den korrekte IV til den bestilte behandling, vælger og administrerer den passende enhed og overvåger og evaluerer patientens respons på IV-behandlingen. Infusionssygeplejersker overvåger patienter, styrer deres slanger, vedligeholder arteriekatetre og observerer for potentielle lægemiddelkomplikationer.

Hvad betyder det medicinske udtryk infusion?

En metode til at tilføre væsker, inklusive stoffer, i blodbanen. Kaldes også intravenøs infusion.

Hvad laver en Crni?

Med uddannelse og praktisk erfaring kan ekspertise opnås. Det er et speciale, hvor sygeplejersker tager sig af alle patientpopulationer-fra nyfødte til geriatriske patienter - i alle praksismiljøer. Det giver også selvstændighed i ens praksis.

Anbefalede: