Logo da.boatexistence.com

Hvad er marley twists?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er marley twists?
Hvad er marley twists?

Video: Hvad er marley twists?

Video: Hvad er marley twists?
Video: МОЯ СОБАКА ЗЛО?! Спасение ПСА ХЕЙТЕРА из плена! 2024, Kan
Anonim

HVAD ER MARLEY TWISTS? Marley twists (a.k.a. kinky twists) handler om at pakke dit hår ind over og under sig selv med Marley braid extensions for at skabe et to-strenget look Disse extensions har et groft og naturligt udseende og giver din manke med en luftig, tekstureret finish.

Hvad er forskellen mellem Havana og Marley twists?

Den simple forskel mellem Havana- og Marley-snoninger er størrelsen Havana-snoninger har en tendens til at være større i diameter sammenlignet med Marley-snoninger. Årsagen er, at stilen kun kræver to hårstrå, og jo løsere de er snoet, jo fyldigere fremstår stilen ifølge Naturally Curly.

Hvad er forskellen mellem Marley-twists og senegalesiske twists?

"Senegalesiske twists bruger Kanekalon-hår, som er det samme hår, der bruges til box-fletninger," siger Taylor. … Marley-twists ligner dreadlocks, så de er perfekte til alle, der ikke er forpligtet til at vokse ud, hvilket kan være en kedelig proces.

Hvilket hår bruger du til Marley-twists?

Håret der bruges til Marley-twists er Kanekalon-hår, et billigere alternativ til mange andre twist-styles. Skønt det er syntetisk, har Marley-håret en kinky tekstur, der ligner naturligt 4c-hår, hvilket gør det muligt for denne frisure let at blande sig med mere naturligt grove hårtyper.

Dypper du Marley twists i varmt vand?

Hvis du foretrækker ikke at bruge brændeteknikken, kan du forsegle dine ender ved at dyppe dem i varmt vand. Det er super nemt, bare lad enderne af din Havana, Marley eller senegalesiske vride være ude, og dyp dem forsigtigt ivarmt vand. Tør dine snoninger med et håndklæde bagefter.

Anbefalede: