Logo da.boatexistence.com

Hvem er malaysia pargo relateret til?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er malaysia pargo relateret til?
Hvem er malaysia pargo relateret til?

Video: Hvem er malaysia pargo relateret til?

Video: Hvem er malaysia pargo relateret til?
Video: The Evolution of Malaysia 🤩🏀 Basketball Wives 2024, Kan
Anonim

Malaysia Pargo er ekskonen til den tidligere NBA-spiller Jannero Pargo. Den indfødte Compton blev først berømt som rollebesætning i Basketball Wives: Los Angeles. Malaysia har medvirket i 27 forskellige afsnit af Basketball Wives-serien, der spænder over fire sæsoner.

Hvordan er CeCe Malaysia og Kristen relateret?

CeCe er Byrons kone og stedmor til hans søn Thomas. Thomas er gift med Kristen. Så hun er Kristens stedmor,, og Malaysia er Byrons 1. fætter og Thomas 2. fætter.

Er Kristen og Malaysia relateret?

Kristen sluttede sig til castet af Basketball Wives i sæson 7. Hun blev introduceret som cousin to cast member, Malaysia Pargo. Sammen med Kristen deltog hendes familie også i showet – svigerfar, Byron Scott, og hans nye forlovede, Cece Guiterrez.

Hvem er Malaysia i familie med på Basketball Wives?

Malaysia Prado, kone til Jannero Pargo og Draya Michele, en model og håbefuld skuespillerinde med en historie med at date basketballspillere, blev annonceret som rollebesætningsmedlemmer en måned senere.

Hvorfor blev Jannero skilt fra Malaysia?

Malaysia var måske langsom, når det kom til at komme videre og hoppede ind i datingpuljen, men da hun gjorde det, gik hun ind med et klart sind. Ifølge rapporter vandt hun stort i sin skilsmisse fra Jannero Ifølge en Essence-historie fik den tidligere NBA-stjerne besked på at give halvdelen af sin NBA-pension og 401.000 opsparingsordning.

Anbefalede: