Logo da.boatexistence.com

Hvorfor blev icao etableret?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor blev icao etableret?
Hvorfor blev icao etableret?

Video: Hvorfor blev icao etableret?

Video: Hvorfor blev icao etableret?
Video: Hvorfor tvang Hviderusland et Ryanair-fly til jorden? 2024, Kan
Anonim

ICAO blev oprindeligt oprettet for at fremme en sikker og effektiv udvikling af civil luftfart Et vedvarende aspekt af organisationens arbejde i de sidste seks årtier har været at hjælpe stater med at forbedre civil luftfart i deres land gennem projekter implementeret under ICAO's tekniske samarbejdsprogram.

Hvad er formålet med ICAO?

The International Civil Aviation Organisation eller ICAO er et specialiseret og finansierende agentur under De Forenede Nationer, som har til opgave planlægning og udvikling af sikker international lufttransport.

Hvornår og hvorfor blev ICAO oprettet?

Etableret i 1947 af konventionen om international civil luftfart (1944), som var blevet underskrevet af 52 stater tre år tidligere i Chicago, og ICAO er dedikeret til at udvikle sikker og effektiv international lufttransport til fredelige formål og sikring af en rimelig mulighed for enhver stat til at operere …

Hvornår begyndte ICAO at fungere?

Den 4. april 1947, efter tilstrækkelige ratifikationer af Chicago-konventionen, var de foreløbige aspekter af PICAO ikke længere relevante, og den blev officielt kendt som ICAO. Den første officielle ICAO-forsamling blev afholdt i Montreal i maj samme år.

Hvilke lande er ikke i ICAO?

De eneste ikke-kontraherende stater er Den Hellige Stol og Liechtenstein.

Anbefalede: