Logo da.boatexistence.com

Er placitas nm sikkert?

Indholdsfortegnelse:

Er placitas nm sikkert?
Er placitas nm sikkert?

Video: Er placitas nm sikkert?

Video: Er placitas nm sikkert?
Video: NEW MEXICO: a SCENIC motorcycle roadtrip from Chama to Taos and Eagle Nest 2024, Kan
Anonim

Placitas er i den 11. percentil for sikkerhed, hvilket betyder, at 89 % af byerne er sikrere og 11 % af byerne er farligere. Denne analyse gælder kun for Placitas' rigtige grænser. Se tabellen over nærliggende steder nedenfor for nærliggende byer. Kriminalitetsraten i Placitas er 60,28 pr. 1.000 indbyggere i løbet af et standardår.

Er Placitas NM et godt sted at bo?

Placitas-anmeldelser

En fantastisk restaurant, anstændig købmand, kunstgalleri, café over gennemsnittet. Det er mellem Albuquerque og Santa Fe, uden den førstes forbrydelse eller den andens snobberi. Varme og imødekommende naboer. Ekstremt god værdi i bolig.

Er Bernalillo New Mexico sikkert?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomsforbrydelse i Bernalillo er 1 ud af 32. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Bernalillo ikke et af de sikreste samfund i Amerika I forhold til New Mexico har Bernalillo en kriminalitetsrate, der er højere end 81 % af statens byer og byer af alle størrelser.

Er Albuquerque i New Mexico sikkert?

Med en kriminalitetsrate på 71 pr. tusinde indbyggere har Albuquerque en af de højeste kriminalitetsrater i Amerika sammenlignet med alle samfund af alle størrelser - fra de mindste byer til allerstørste byer. Ens chance for at blive offer for enten volds- eller ejendomskriminalitet her er én ud af 14.

Hvad er der g alt med Albuquerque?

Albuquerque kæmper også med en af de højeste voldelige kriminalitetsrater i landet. Der blev rapporteret 1.117 voldelige forbrydelser i 2016 pr. 100.000 indbyggere i byen, det meste af enhver større by i New Mexico og næsten tre gange den nationale rate på 386 hændelser pr. 100.000 amerikanere.

Anbefalede: