Logo da.boatexistence.com

Hvad betragtes som ikke-drikkevand?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betragtes som ikke-drikkevand?
Hvad betragtes som ikke-drikkevand?

Video: Hvad betragtes som ikke-drikkevand?

Video: Hvad betragtes som ikke-drikkevand?
Video: Grundvandet i Danmark 2024, Kan
Anonim

hvad er i ikke-drikkevand? Ikke-drikkevand indeholder de samme stoffer, som findes i lokale åer og nærmiljøet. Ligesom vand i åer, søer og reservoirer, der bruges til rekreation, er søvand til kunstvanding ikke-drikkeligt, hvilket betyder, at det ikke er egnet til at drikke.

Hvad er et eksempel på ikke-drikkevand?

Ikke-drikkevandskilder omfatter gråvand, ferskvand, grundvand og stillestående vandmasser Nogle af disse kan filtreres for at blive brugt igen, og nogle ikke. Udfør nogle grundige undersøgelser af, om det særlige vand, du har, kan drikkes efter filtrering.

Hvad er ikke-drikkevand?

Ikke-drikkevand er ikke behandlet efter drikkevandsstandarder og er ikke beregnet til konsum. Ikke-drikkevand, såsom råt (ubehandlet) vand fra reservoirer, bruges til kunstvanding og andre formål ud over genbrugsvand (højbehandlet spildevand).

Hvad betragtes som ikke-drikkevandsforbrug?

1.1. 1 Denne tekniske vejledning betragter gråvand som ubehandlet brugt vand, der ikke er kommet i kontakt med toiletaffald. Det opsamles fra brusere, håndvaske, badekar, håndvaske på bad/toilet og vand fra vaske- og vaskebaljer.

Betragtes bruser som drikkevand?

Drikkevand er det vand, der strømmer ud af dine vandhaner, inklusive dine køkken- og badeværelsesvaske, brusere og badekar. Det er det vand, du bruger til madlavning, badning og rengøring. Dette vand er rent og sikkert, fordi det er blevet behandlet på dit lokale kommunale vandbehandlingsanlæg.

Anbefalede: