Logo da.boatexistence.com

Hvilket band er Shane Richies søn i?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket band er Shane Richies søn i?
Hvilket band er Shane Richies søn i?

Video: Hvilket band er Shane Richies søn i?

Video: Hvilket band er Shane Richies søn i?
Video: EUROVISION 2023 TOP 37 WITH COMMENTS | EUROVISION SONG CONTEST 2023 2024, Kan
Anonim

Jake Peter Roche (født 16. september 1992) er en engelsk sanger og skuespiller. Han er kendt som forsangeren i bandet Rixton, der ligger nummer 1 på UK Singles Chart med "Me and My Broken Heart"..

Gik Jesy Nelson ud med Shane Richies søn?

Fra 2014 til 2016 var Jesy, 29, i et forhold med Shanes søn Jake Roche, som er frontmand i Push Baby (tidligere kendt som Rixton). Parret, som mødtes første gang i Manchester Arena, antydede deres forhold på Instagram i uger, før det i sommeren 2014 blev afsløret, at de i virkeligheden var en genstand.

Hvorfor hedder Shane Richies børn Roche?

Tv-stjernen huskede de usædvanlige begivenheder, efter at en interviewer udt alte hans rigtige efternavn Roche som "RO-sh" og udt alte, at "får det til at lyde så fornemt". Shane indrømmede, at mens hans kone gennem 13 år, Christine Goddard foretrak den udtale, lød det faktisk som "Roach ".

Hvem er Shane Richie Jr forlovet med?

Shane Jr. er forlovet med den fantastiske model Maddie Wahdan efter at have stillet hende det vigtige spørgsmål under en omgang julekarader.

Er Shane Richies søn med i et band?

Jake Peter Roche (født 16. september 1992) er en engelsk sanger og skuespiller. Han er kendt som forsangeren for bandet Push Baby, der ligger nummer 1 på UK Singles Chart med "Me and My Broken Heart"..

Anbefalede: