Logo da.boatexistence.com

Har ire to stavelser?

Indholdsfortegnelse:

Har ire to stavelser?
Har ire to stavelser?

Video: Har ire to stavelser?

Video: Har ire to stavelser?
Video: Passenger | Let Her Go (Official Video) 2024, Kan
Anonim

I'm a Native Speaker, og jeg udtaler -ire-ord med to stavelser I USA afhænger det af, hvor du kommer fra. Hvor jeg kommer fra omkring De Store Søer i USA, udtales det lidt ligesom /fuh-yerr'/ med to stavelser. Den "korrekte" østkystudtale bruger dog kun én stavelse.

Har Irland to eller tre stavelser?

Så, mens Irland som to stavelser, og mor, kun 1, Ulster, også,. … Det er trøstende at se, hvor mange af svarene, der kommer fra mennesker, irske og andre, end man kan se forbi konfliktens idiotiske tribalisme, selv med den MEGET OPLYSbare historie om det britiske folkemord i Irland.

Er hver 1 eller 2 stavelser?

Denne uges "ugens ord" er "hver". Det er et to stavelsesord med betoning på den første stavelse. DA-da, hver. Det ser ud til, at det kan være et ord med tre stavelser, men det er det ikke, kun to stavelser.

Har virkelig 2 stavelser?

Ugens ord i denne uge er "virkelig". Dette er et to stavelsesord med betoning på den første stavelse. … En anden acceptabel udtale er at gøre dette til et trestavelsesord re-a-lly, hvor du tilføjer en mellemstavelse schwa.

Er pige 2 stavelser eller 1?

I den almindelige amerikanske accent har 'pige' en enkelt stavelse, /gɚl/ eller /gərl/. Men et stort antal mennesker adskiller 'rl'. Dette svarer til, hvordan 'l'et i flasken danner en stavelse helt af sig selv. Dette kaldes en stavelse l'.

Anbefalede: