Logo da.boatexistence.com

Er Jackie chan gået på pension?

Indholdsfortegnelse:

Er Jackie chan gået på pension?
Er Jackie chan gået på pension?

Video: Er Jackie chan gået på pension?

Video: Er Jackie chan gået på pension?
Video: THE TRAGIC STORY OF JACKIE CHAN'S SON! 2024, Kan
Anonim

Jackie Chan. Her er et centr alt uddrag fra en erklæring på Jackie Chans officielle Facebook-side: Jeg vil bare fortælle alle, at Jeg trækker mig ikke tilbage fra at lave actionfilm. Det, jeg mente at sige, er, at jeg er nødt til at gøre mindre af mit liv med at risikere stunts på mine film.

Hvorfor stoppede Jackie Chan med at lave film?

Mens Chan på filmfestivalen i Cannes 2012 meddelte, at han trak sig tilbage fra actionfilm med henvisning til, at han var ved at blive for gammel til genren. Han præciserede senere, at han ikke ville blive helt at trække sig tilbage fra actionfilm, men ville udføre færre stunts og passe mere på sin krop.

Hvad er Jackie Chans sidste film?

Jackie Chan seneste film inkluderer Vanguard, Railroad Tigers og Kung Fu Panda 2. Se listen over alle Jackie Chan-film sammen med trailere, sange, anmeldelser og meget mere.

Hvor er Jackie Chan nu?

Jackie Chan tilbringer angiveligt størstedelen af sin tid tilbage i Hong Kong, selvom der ikke er meget kendt om hans nøjagtige adresse, eller hvordan hans hjem rent faktisk ser ud. Han ejer også et hjem i Beverly Hills, Californien og har investeret i ejendom over hele verden.

Kæmper Jackie Chan stadig?

Selv om Jackie Chan er en berømt skuespiller, er han også en trænet fighter. Jackie Chan koreograferer og udfører alle sine stunts, inklusive kampe, på egen hånd.

Anbefalede: