Logo da.boatexistence.com

Tror den firkantede kirke på at tale i tunger?

Indholdsfortegnelse:

Tror den firkantede kirke på at tale i tunger?
Tror den firkantede kirke på at tale i tunger?

Video: Tror den firkantede kirke på at tale i tunger?

Video: Tror den firkantede kirke på at tale i tunger?
Video: Палатка и брезент в походе под дождем на горе с моей собакой 2024, Kan
Anonim

The Foursquare Church forventer, at Åndsdåb bliver modtaget på samme måde som beskrevet i Apostelgerninger, nemlig at den troende vil modtage åndelige gaver, muligvis (men ikke nødvendigvis) inklusive tungetale. … Foursquare Church mener, at guddommelig helbredelse er en del af Kristi forsoning.

Er Foursquare Church Pentecostal?

International Church of the Foursquare Gospel, pinsesamfund oprettet af Aimee Semple McPherson, en populær vækkelsesprædikant, i Los Angeles i 1927.

Hvad betyder Foursquare i Bibelen?

Det var et evangelium, der vender direkte i alle retninger; det var Foursquare Evangeliet.” Disse overbevisninger placerer Foursquare-kirken i hovedstrømmen af evangelisk pinsekristendom. Ordet firkantet er defineret som ligeligt afbalanceret i længden på alle fire sider, fast, solidt, ubøjelig, tøvende

Hvad står Foursquare for?

Foursquare betyder ' right on. Hvem ved, hvis Aimee startede det i dag, kunne det hedde 'Right On Church'. '" Aimee Semple McPherson kaldte evangeliet "foursquare", hvilket betyder, at det var lige på, og at det var noget afbalanceret og solidt.

Hvad tror pinsekirker på?

Pinsekostalisme er en form for kristendom, der lægger vægt på helligåndens værk og den troendes direkte oplevelse af Guds nærvær Pinsefolk mener, at troen skal være stærk erfaringsbaseret, og ikke noget, der blot findes gennem ritualer eller tænkning. Pinsevæsen er energisk og dynamisk.

Anbefalede: