Skal jeg bruge en denman-børste?

Indholdsfortegnelse:

Skal jeg bruge en denman-børste?
Skal jeg bruge en denman-børste?

Video: Skal jeg bruge en denman-børste?

Video: Skal jeg bruge en denman-børste?
Video: KAN MAN GLATTE HÅR MED EN BØRSTE??? | NiceHair.dk 2024, Oktober
Anonim

Mange krøller er begejstrede for den måde, en dansker kan skære ned på deres udfiltringstid, og det virker også til at fordele produktet jævnt i krøllet hår. Derudover hjælper børsten med at opnå krølledefinition. … Nogle krøller synes, at børsten trækker for meget hår ud, og andre har oplevet krus.

Hvad er så fantastisk ved Denman-børsten?

Mens den udmærker sig ved at skabe ringlets, fungerer den også rigtig godt på bølget hår. Børsten hjælper med at forstærke krøller og spiraler, hvilket øger definitionen. Efterhånden som Denman-børsten er blevet mere populær, er børstens forskellige former og størrelser blevet skabt til at passe til krøller af forskellige hårtyper.

Gør en Denman-børste en forskel?

Forskellen mellem disse børstetyper er som følger: Denman Brush D4 har flere stifter, som er tættere sammen. Denne Denman børste er derfor velegnet til at forbedre din krølledefinition. Denman Brush D41 har færre stifter, som er længere fra hinanden.

Skaderer Denman-børster håret?

Ja, det er vigtigt at forstå, at regelmæssig, normal manipulation af dit hår potentielt kan forårsage skade. … Ornebørster, Tangle Teezers og Denman-børster kan alle føre til hårskader, afhængigt af hvordan de bruges Nogle damer har klaget over, at ornebørster er for stive, hvilket fører til hårskader.

Hvor mange rækker skal jeg have i min Denman-børste?

For ikke at nævne, at kult-favoritværktøjet kommer i et par forskellige versioner med forskellige antal rækker - originalen, kaldet D3, har syv rækker, mens D4 (ideel til strammere krøller) harni rækker og D14 har fem rækker med stor afstand - hvilket betyder, at der er en børste til enhver type krølle.

Anbefalede: