Logo da.boatexistence.com

Hvem spillede chauffør i sabrina?

Indholdsfortegnelse:

Hvem spillede chauffør i sabrina?
Hvem spillede chauffør i sabrina?

Video: Hvem spillede chauffør i sabrina?

Video: Hvem spillede chauffør i sabrina?
Video: 🎬 Mrs Doubtfire-Mammo per sempre 🎬 Film completo 🎬 2024, Juli
Anonim

Sabrina fortæller historien om den titulære unge kvinde, den sagtmodige datter af en chauffør til den velhavende Larrabee-familie. De to Larrabee-brødre Linus (Humphrey Bogart og Harrison Ford) og David ( William Holden og Greg Kinnear) kunne ikke være mere forskellige.

Hvem er chaufføren i Sabrina?

Sabrina Fairchild er den unge datter af Larrabee-familiens chauffør, Thomas, og har været forelsket i David Larrabee hele sit liv. David er en playboy, der konstant bliver forelsket, men han har aldrig lagt mærke til Sabrina, til hendes store forfærdelse.

Hvor gammel var Harrison Ford, da han lavede filmen Sabrina?

Når vi ser bort fra, at Ormond (30 på det tidspunkt) var ældre og tættere på Ford ( 54 på det tidspunkt) end 55-årige Bogey og 25-årige -gamle Hepburn, Sabrina er en lavmælt og charmerende lille romantisk drama med fine vendinger fra blandt andre Ford, Hepburn og Greg Kinnear.

Sung Audrey Hepburn La vie en rose i Sabrina?

I denne film synger Hepburn "La vie en rose" (fransk for "Life in Pink" og eufamisme for at se verden gennem rosenfarvede briller), signaturen sang af den franske sangerinde Édith Piaf- som havde været meget populær i den engelsktalende verden såvel som i Frankrig, siden Piaf kom ud med den i 1946.

Hvor gammel var Humphrey Bogart, da han filmede Sabrina?

På tidspunktet for optagelserne (oktober og november 1953) var Audrey Hepburn 24 år gammel. Hendes romantiske interesser spilles af den dengang 35-årige William Holden og 53-årige Humphrey Bogart.

Anbefalede: