Logo da.boatexistence.com

Hvornår åbnede pinderfields hospital?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår åbnede pinderfields hospital?
Hvornår åbnede pinderfields hospital?

Video: Hvornår åbnede pinderfields hospital?

Video: Hvornår åbnede pinderfields hospital?
Video: 1 Journey - Mid Yorkshire Hospitals NHS Trust 2024, Kan
Anonim

Pinderfields Hospital er et akut District General Hospital i Wakefield, West Yorkshire, der drives af Mid Yorkshire Hospitals NHS Trust.

Hvornår blev New Pinderfields Hospital bygget?

Det nye hospital, som blev designet af Building Design Partnership og bygget af Balfour Beatty til en pris af omkring 150 millioner pund, stod færdigt i juni 2010. Det blev åbnet af Princess Royal i september 2011.

Hvad er Pinderfields Hospital specialiseret i?

Speciallægehjælp til mennesker med hjerte-, lunge- og mave-tarmproblemer . Specialpleje til ældre . Kompleks planlagt operation. Planlagt kortvarigt ophold og dagkirurgi.

Hvornår lukkede Pontefract-hospitalet?

I oktober 2019 annoncerede Mid Yorkshire Trust, at det barselsledede fødselscenter ville være lukket indtil oktober 2020 "på grund af sikkerheden" på grund af en national mangel på jordemødre. Den meddelte også, at den ville lukke 12 af de 42 senge på hospitalets apopleksi- og rehabiliteringsenhed.

Er parkering stadig gratis på Pinderfields hospital?

Pinderfields Hospital i Wakefield. De sagde, at parkering for alt personale og besøgende på tværs af deres tre steder forblev gratis Tom Gordon, en Lib Dem-rådmand i Wakefield, opfordrede regeringen til at fjerne "ublusende" personaleparkeringsafgifter permanent, og for arbejdere at modtage en lønforhøjelse.

Anbefalede: