Logo da.boatexistence.com

Er atlas cross platform?

Indholdsfortegnelse:

Er atlas cross platform?
Er atlas cross platform?

Video: Er atlas cross platform?

Video: Er atlas cross platform?
Video: VW Atlas Cross Sport Review // Already a hit, now more options 2024, Kan
Anonim

ATLAS er crossplay-aktiveret for at give Xbox- og pc-spillere mulighed for at spille sammen i den samme verden!

Er ATLAS cross-platform Xbox og PS4?

Der har ikke været nogen officiel bekræftelse på, at Atlas kommer til PS4 på nuværende tidspunkt, men en ting, der stopper det, kan være, at Sony er tilbageholdende med at tilføje et Early Access-program til sin nuværende generations konsol. PC-versionen havde det, Xbox One understøtter det, men PS4 gør det ikke.

Hvordan fungerer ATLAS crossplay?

Den har lanceret Day One med crossplay-understøttelse, hvilket giver Steam og Xbox mulighed for at spille sammen i den samme gigantiske verden. Komplet genbindbar tastatur- og mus-understøttelse til Xbox-spillere sikrer fuld spilparitet og et jævnt spillefelt for alle spillere.

Er ATLAS officielle servere crossplay?

Den længe ventede Xbox Crossplay-lancering er kommet i land. Alle vores netværk er nu online: EU PvP/NA PvP/EU PvE og EU PvP. … Det har lanceret Day One med crossplay-understøttelse, så Steam og Xbox kan spille sammen i den samme gigantiske verden.

Har PS4 ATLAS?

Vær den første til at udforske konsekvenserne af den ældstes nederlag i en helt ny slutspilsoplevelse. Selv efter Grinding Gear Games' standarder er den nyligt udgivne Conquerors of the Atlas-udvidelse til Path of Exile enorm og vender vrangen ud på Atlas-slutspillet.

Anbefalede: