Logo da.boatexistence.com

Hvilken er en subcellulær struktur?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken er en subcellulær struktur?
Hvilken er en subcellulær struktur?

Video: Hvilken er en subcellulær struktur?

Video: Hvilken er en subcellulær struktur?
Video: Липопротеины: Структура, типы и функции: липид химия: Часть 5 :: биохимия 2024, Kan
Anonim

En organelle er en subcellulær struktur, der har et eller flere specifikke job at udføre i cellen, ligesom et organ gør i kroppen. Blandt de vigtigere celleorganeller er kernerne, som lagrer genetisk information; mitokondrier, som producerer kemisk energi; og ribosomer, som samler proteiner.

Hvad er et eksempel på en subcellulær struktur?

Eksempler på subcellulære strukturer, hvis størrelse ikke skaleres med cellestørrelse, omfatter centrioler og kinetochorer. … Faktisk er der, selv i celler i en given organisme, en sammenhæng mellem det totale genomiske DNA-indhold og cellestørrelse.

Hvilken er en subcellulær?

adjektiv. (1) Mindre end en almindelig celle, som i subcellulære organismer. (2) Under cellulært niveau eller omfang, som i subcellulære undersøgelser.

Hvad er en subcellulær struktur enkel?

Disse rum kan være organeller, specifikke strukturer, der påtager sig sæt af opgaver i cellen, eller de kan være lokale regioner af cellen defineret af koncentrationen af molekyler eller forskellige fysiske egenskaber og proportioner. Subcellulære rum er nøglen til den måde, vi organiserer livets domæner på.

Hvad er subcellulære dele?

De subcellulære komponenter i eukaryote celler inkluderer, vigtigst af alt, kernen med dens tilknyttede nucleolus (Pollard et al., 2017a) og alle de ekstranukleære, eller 'cytoplasmatiske', komponenter, som omfatter: ribosomer, endoplasmatisk retikulum, Golgi-apparater, cytoskelet, mitokondrier, vakuoler og vesikler (Alberts …

Anbefalede: