Logo da.boatexistence.com

Hvordan lærte angus young guitar?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan lærte angus young guitar?
Hvordan lærte angus young guitar?

Video: Hvordan lærte angus young guitar?

Video: Hvordan lærte angus young guitar?
Video: AC/DC - TNT - How to Play TNT by ACDC Angus Young - Easy Power Chords 2024, Kan
Anonim

Historie. Angus startede sin rejse ind i guitar da han fik fat i en billig akustik købt brugt Han fik til sidst en Gibson SG i 1970 og spillede den, indtil den rådnede af så meget sved! Efter at have spillet i forskellige grupper begyndte han til sidst AC/DC med sin bror, Malcolm, i 1973.

Hvordan lærte Angus guitar?

Han fik sin egen guitar ved at tage en banjo, som hans familie havde liggende og spændte den som en guitar. … Angus' bror George, der spillede i bandet The Easybeats, gav Angus og Malcolm guitarundervisning, når han kom hjem i pauser fra turnéen.

Hvordan blev Angus Young så god til guitar?

I et interview med The Guitar Show bemærkede Young, at hans indflydelse inkluderer hans bror Malcolm Young, Chuck Berry, Freddie King og Muddy Waters, mens playing licks relaterer sig til Jimi Hendrix, Pete Townshend, John Lee Hooker og Kinks' "You Really Got Me ".

Hvordan lærte Malcolm Young guitar?

“Det var Harrys guitar,” fort alte Malcolm mig i 1995. “ Han gav den til mig, da jeg var 14, bare som en gave. Han havde spillet det i et stykke tid, men han var gået videre til Gibsons. Han vidste, at jeg var ivrig, og han kastede det på min vej.

Hvorfor spiller Angus Young en SG?

Angus Young har udt alt, at han foretrækker SG frem for Les Paul af den meget simple grund, at Les Paul vejer for meget. Jeg er ikke selv en stor mand, men jeg er en del større end Angus, og jeg ville også føle, at det ville give mig ondt i skulderen at stå og spille Les Paul i et to timers show.

Anbefalede: