Logo da.boatexistence.com

Får rubin og olivia sammen?

Indholdsfortegnelse:

Får rubin og olivia sammen?
Får rubin og olivia sammen?

Video: Får rubin og olivia sammen?

Video: Får rubin og olivia sammen?
Video: Буэнос-Айрес - Невероятно яркая и душевная столица Аргентины. Гостеприимная и легкая для иммиграции 2024, Kan
Anonim

Ruby blev forelsket i hende i det øjeblik, han så hende. Olivia var til Rubys bedste ven Cesar, før hun indså Rubys følelser for hende, og hun havde følelser for ham. I kapitel 10 af sæson 1 kysser Olivia endelig Ruby Få øjeblikke senere blev både Ruby og Olivia skudt, og Olivia døde.

Hvem ender Ruby med på min blok?

I sidste ende ender Ruby og Jasmine ikke sammen, men de deltager i bal som hinandens dates. På trods af publikums ønsker var Ruby og Jasmine måske altid bedre stillet som venner.

Hvem er Rubys kæreste på min blok?

Jessica Marie Garcia som Jasmine Flores (sæson 2–4; tilbagevendende sæson 1), en klassekammerat i gruppen, som har en romantisk besættelse af Ruby. Hun og Ruby indleder et forhold i sæson 3.

Slører Olivia og Cesar op?

Gennem serien

Cesar og Olivia kysser under Halloween, efter Cesar er ked af, at Monse kaldte ham farlig. Han fortryder det senere og har et mareridt om det. … parret går i stykker i kapitel 10, så Cesar kan være sammen med Monse. Olivia havde følelser for Ruby, så de slog op.

Hvem snyder Cesar Monse med?

Monse finder ud af, at Cesar gik i seng med en pige ved navn Paula, mens hun var væk i Brentwood. Tilbage til: Kapitel 24 Cesar og Monse tager på deres første date, hvilket bekræfter forholdet.

Anbefalede: