Logo da.boatexistence.com

Hvilken slags ost er fontina?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken slags ost er fontina?
Hvilken slags ost er fontina?

Video: Hvilken slags ost er fontina?

Video: Hvilken slags ost er fontina?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

Fontina-ost er en halvblød ko-ost med en blid smøragtig, nøddeagtig smag. Typisk vil fontina produceret i Valle d'Aosta, Italien (ostens fødested), være lidt mere skarp end gengivelser lavet i USA, Frankrig eller andre regioner i Italien.

Lager Fontina ost om mozzarella?

Fontina er lavet af komælk, og mozzarella er lavet af koens kusine, Buffalo. Stræktørringsprocessen for mozzarella er også ligner meget fontina. Dette fører til, at tekstur og konsistens af fontina og mozzarella er meget ens.

Er Fontina-ost som parmesan?

Som du måske har gættet, har fontina-ost også BOB-status ligesom parmesan. Den har også et Consorzio-stempel med skriften Fontina, der beviser ostens kvalitet. Fontina-ost kommer oprindeligt fra Aosta-dalen i de italienske alper.

Hvad er forskellen mellem fontina og Gruyere-ost?

Smag. Både gruyere og fontina har en smøragtig, nøddeagtig smag med jordagtige undertoner. Den største forskel mellem de to er, at gruyere har en mere skarp smag sammenlignet med fontina; en forskel, der er særlig tydelig i ældre gruyere.

Kan du erstatte fontina-ost med Gruyere?

Mens du kan erstatte Gruyere med andre typer egne oste, kan du vælge kombinationen af Fontina og Parmesan Parmesanen har lynlåsen og konsistensen, mens Fontinaen har rig smag, der gør det til en cremet erstatning. Det er bedst at bruge lige dele af det.

Anbefalede: