Logo da.boatexistence.com

Er sneklokketræ et stedsegrønt?

Indholdsfortegnelse:

Er sneklokketræ et stedsegrønt?
Er sneklokketræ et stedsegrønt?

Video: Er sneklokketræ et stedsegrønt?

Video: Er sneklokketræ et stedsegrønt?
Video: EVERGREEN - Живы в душе 2024, Kan
Anonim

Japanske sneklokketræer er løvfældende, men de er ikke specielt prangende om efteråret.

Mister en japansk sneklokke sine blade?

Farven på efterårets løv er ikke spektakulær, men bladene bliver gule til røde. Japanske sneklokker slipper deres små blade sent på efteråret, og deres sarte grene, der zig-zagger i spidserne, er ru og ru, hvilket giver en interessant vintersilhuet.

Hvor hurtigt vokser et sneklokketræ?

Størrelse og vækst

Den japanske sneklokke er langsom at etablere sig og vokser kun 12″ – 24″ tommer om året. Dette lille træ kan tage meget lang tid at blive modent. Sneklokketræet vokser typisk op til 20' – 30' fod i højden og har til tider samme bredde.

Hvor stort bliver et japansk sneklokketræ?

Japansk sneklokke er et lille løvfældende træ, der langsomt vokser fra 20 til 30 fod i højden og har en afrundet krone med et vandret forgreningsmønster (fig. 1). Når de nederste grene er fjernet, danner den et mere vaseformet skyggetræ på størrelse med terrassen.

Hvordan passer du på et japansk sneklokketræ?

Den har brug for rig, veldrænet sur jord, fuld sol eller delvis skygge og beskyttelse mod stærk vind. Dette træs grene vokser vandret, så giv det plads til at sprede sig. Japansk sneklokketræ tåler ikke tørke. Det kræver konsekvent fugtig, men ikke fugtig, jord for den bedste vækst.

Anbefalede: