Logo da.boatexistence.com

Har final fantasy gemt square enix?

Indholdsfortegnelse:

Har final fantasy gemt square enix?
Har final fantasy gemt square enix?

Video: Har final fantasy gemt square enix?

Video: Har final fantasy gemt square enix?
Video: FINAL FANTASY VII REBIRTH – First Look Trailer 2024, Kan
Anonim

Final Fantasy er en japansk antologi science fantasy mediefranchise skabt af Hironobu Sakaguchi og udviklet og ejet af Square Enix (tidligere Square). Franchisen er centreret om en række fantasy- og science fantasy-rollespil.

Ejer Square Enix Final Fantasy?

Square Enix Holdings Co., Ltd. er et japansk holdingselskab for videospil og underholdningskonglomerat, bedst kendt for sine Final Fantasy-, Dragon Quest- og Kingdom Hearts-rollespils-videospilfranchiser, blandt adskillige andre.

Er Square Enix vellykket?

Square Enix-produkter og -drift

Square Enix' hovedfokus ligger i videospil, hvor Final Fantasy er den bedst sælgende franchise med mere end 110 mio. solgte enheder til dato over hele verden. Dragon Quest er virksomhedens mest populære spilserie i Japan med mere end 64 millioner solgte enheder indtil dato.

Var Square Enix tidligere SquareSoft?

Square Co., Ltd. var et japansk videospilsfirma grundlagt i september 1986 af Masafumi Miyamoto. Det fusionerede med Enix i 2003 for at danne Square Enix. Virksomheden brugte også SquareSoft som et varemærkenavn til at henvise til deres spil, og udtrykket bruges lejlighedsvis til at henvise til virksomheden selv.

Er Square Enix i gang med Final Fantasy 16?

Final Fantasy 16's producer Naoki Yoshida har sagt, at Square Enix er ved at lægge sidste hånd på spillet. Final Fantasy 16 var ikke i stand til at optræde på Tokyo Game Show, da udviklingsteamet ikke kunne overholde deadline.

Anbefalede: