Logo da.boatexistence.com

Vil du bruge kampsport med store bogstaver?

Indholdsfortegnelse:

Vil du bruge kampsport med store bogstaver?
Vil du bruge kampsport med store bogstaver?

Video: Vil du bruge kampsport med store bogstaver?

Video: Vil du bruge kampsport med store bogstaver?
Video: 3 точки, и пищеварение станет лёгким 2024, Kan
Anonim

Brug af kampsportsbegreber som ord bør ikke skrives med stort ("eskrima") … Hvis jeg f.eks. t alte om 'Karate' som i tomhændet stil opdelt i skoler som Shotokan Karate eller Shukokai Karate, så ville 'Karate' blive brugt med store bogstaver, som jeg har vist.

Er judokarate med stort?

The Shorter OED, 5. udgave, gentager Merriam Webster-ordbogen, dvs. ingen store bogstaver for aikido, judo, karate, kendo osv.), så medmindre der er en form for sproglig kabal, der finder sted mellem forlag - og endda mellem forskellige engelsktalende kulturer - dette er reglen, der skal følges.

Hvorfor skrives taekwondo med stort?

Vær også opmærksom på WP:WPMA-konventionen om, at "typer" af kampsport, såsom taekwondo, karate, aikido, judo osv… skal behandles som almindelige navneord snarere end egennavne og derfor skrives ikke med store bogstaver (undtagen naturligvis når en del af et egennavn, f.eks. en organisation).

Skal kunsten skrives med store bogstaver?

Når det bruges som titlen på et kursus eller et hovedfag, skrives musik, kunst, teater, dans og "The Arts " tydeligt med store bogstaver.

Er førstegrads sort bælte skrevet med stort?

Bemærk: Når der henvises til en person, skrives Black Belt med store bogstaver. Når der refereres til bæltet eller bruges som et adjektiv, skrives sort bælte ikke med stort.

Anbefalede: