Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er kumquats godt for dig?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er kumquats godt for dig?
Hvorfor er kumquats godt for dig?

Video: Hvorfor er kumquats godt for dig?

Video: Hvorfor er kumquats godt for dig?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

De er høje i vitaminer C (ca. 8 mg hver) og tilbyder noget A-vitamin (ca. 3 mcg hver). Huden er fuld af fibre og antioxidanter (stoffer, der kan beskytte dine celler). Kumquats er også kolesterolfri og lavt indhold af fedt og natrium.

Hvor mange kumquats skal du spise om dagen?

Disse små frugter fylder meget på skalaen over sundhedsfordele (hvilket er grunden til, at jeg kan kalde det en sund afhængighed). De har et højt fiberindhold, som hjælper med fordøjelsen og hjælper med at balancere blodsukkeret. Fire til fem kumquats kan levere tæt på 40 % af det anbefalede daglige tilskud til fiber til en voksen.

Skal du spise huden af en kumquat?

Størrelsen og formen af en stor oliven, kumquat er som en appelsin omvendt, med en sød hud og syrlig frugtkød. Så du behøver ikke at skrælle kumquaten; du spiser simpelthen hele frugten.

Er kumquats høj i sukker?

Plus er kumquats fantastisk til dig takket være lavt sukkerindhold og omkring 63 kalorier i hver lille kumquat. Derudover er denne vinter citrusfrugt fyldt med fibre, som er afgørende for type 1 og type 2 diabetikere.

Gør kumquats dig søvnig?

Citrusfrugt

Citrusfrugter i appelsiner, klementiner, grapefrugter, mandariner, citroner og kumquats vil få din mave til at producere for store mængder syre, som vil gøre det meget svært for dig at sove. … Den aromatiske stenfrugt er rig på melatonin, som kan hjælpe med at regulere din søvncyklus over tid.

Anbefalede: