Logo da.boatexistence.com

Hvilken klasse håndtag er papirskærer?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken klasse håndtag er papirskærer?
Hvilken klasse håndtag er papirskærer?

Video: Hvilken klasse håndtag er papirskærer?

Video: Hvilken klasse håndtag er papirskærer?
Video: How To Use Paper Cutter 2024, Kan
Anonim

I tilfælde af trillebør, papirskærer og en nøddeknækker, vil belastningen være mellem indsats og omdrejningspunkt. Derfor er de kendt som klasse 2 håndtag.

Hvorfor er en papirskærer en andenklasses håndtag?

Kutterne er to klasse 1-håndtag, fordi for hvert håndtag er omdrejningspunktet mellem indsatsen og belastningen – ligesom en saks.

Er en papirskærer en første anden eller tredje klasses håndtag?

Eksempler på 2. klasses håndtag: Trillebør; Papirskærer (guillotine); Hængslet dør; Nøddeknækkere (to 2. klasse håndtag.) Eksempler på 3. klasse håndtag: Hæftemaskine klemt i hånden; hammer at slå et søm hjem; fiskestang; tennisketsjer; baseball bat; golfklub.

Er papirskæreren en kile?

En sammensat maskine består af mere end én simpel maskine kombineret. En simpel maskine er kun én, såsom et håndtag, remskive, skrue, hjul og aksel, skråplan eller kile. En papirskærer er en sammensat maskine.

Hvad er et klasse 2-håndtag?

Anden klasses håndtag

I et andet klasses håndtag, , er lasten placeret mellem indsatsen og omdrejningspunktet I en anden klasses håndtag er lasten placeret mellem indsatsen og omdrejningspunktet. Når omdrejningspunktet er tættere på lasten, kræves der mindre indsats for at flytte lasten (©2020 Let's Talk Science).

Anbefalede: