Logo da.boatexistence.com

Skal du tilberede chorizo før du spiser?

Indholdsfortegnelse:

Skal du tilberede chorizo før du spiser?
Skal du tilberede chorizo før du spiser?

Video: Skal du tilberede chorizo før du spiser?

Video: Skal du tilberede chorizo før du spiser?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Chorizo kan købes som en hel pølse af enten blød kogechorizo – som skal koges inden den spises – eller en fastere, tørrere speget pølse, der kan snittes og spises uden madlavning. … Ukogt chorizo er blødere at røre ved og frigiver, når den er tilberedt, en lækker, krydret rød olie.

Hvad sker der, hvis jeg spiser rå chorizo?

Farerne ved at spise chorizo rå

Disse bakterier vokser bedst i råt kød, og de vokser endda i kogt kød, når kødet efterlades ved stuetemperatur. Resultatet af at spise dette er madforgiftning, som, hvis det er alvorligt nok, kan føre til alvorlig sygdom. I meget alvorlige tilfælde kan det være fat alt.

Hvordan ved du, om chorizo er tilberedt?

Efter tilberedning vil den være kedelig rød eller endda lysebrun. Konsistensen er nok den bedste måde at teste, om du har færdigkogt chorizo. Hvis konsistensen stadig er klistret og meget nem at forme den sammen, kræver det mere tilberedning. Det skal ligne kogt hakkebøf, men det vil være bittesmå stykker pølse.

Hvordan skal du lave chorizo?

Hvis du bruger spansk chorizo, hakkes fint og koges derefter i olie i en 12-tommers nonstick-gryde ved moderat varme under omrøring, indtil de er brunet, 4 til 5 minutter Hvis du bruger mexicansk chorizo, fjern fra tarmene og steg (uden olie) i stegepande, rør og bryd kødet, indtil det bobler og er helt adskilt, 4 til 5 minutter.

Spiser mexicanere chorizo rå?

Mexicansk chorizo er ret anderledes end spansk chorizo. Kødet er norm alt malet i stedet for hakket, og pølsen er frisk frem for s altet. … Mexicansk chorizo sælges rå og skal tilberedes før spisning. Den kan tilberedes enten i dens tarm eller fjernes fra tarmen og tilberedes som hakket kød.

Anbefalede: