Logo da.boatexistence.com

Hvad er en kilowatt-time?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en kilowatt-time?
Hvad er en kilowatt-time?

Video: Hvad er en kilowatt-time?

Video: Hvad er en kilowatt-time?
Video: Hvad er kilo Watt timer (kWh) 2024, Kan
Anonim

Klowatt-timen er en energienhed svarende til en kilowatt strøm, der holdes i en time eller 3600 kilojoule. Det bruges almindeligvis som en faktureringsenhed for energi leveret til forbrugere af elselskaber.

Hvad betyder 1 kWh?

1 kilowatttime (kWh) er energien, der forbruges af et elektrisk apparat på 1.000 watt eller 1 kilowatt, der kører i 1 time.

Er 50 kWh om dagen meget?

Dette varierer også afhængigt af størrelsen af den solcelle, du har installeret i dit hjem, hvor du bor, vejret og mange andre faktorer. Men da de fleste hjem er sammenlignelige nok i størrelse, og vi ikke kan kontrollere vejret, er 50 kWh per dag et godt tal at bruge, men måske lidt i den høje ende for nogle hjem.

Hvad er en kilowatt-time i timer?

Elforbrug beregnes i kilowatt-timer. En kilowatt-time er 1.000 watt brugt i en time. Som et eksempel vil en 100-watt-pære, der kører i ti timer, bruge en kilowatt-time.

Hvad er en kilowatt, og hvad bruges den til?

En kilowatt eller kW er en effektenhed baseret på watt. … En kilowatttime eller kWh måler, hvor meget energi der bruges over en periode. Hvis du lod den 100-watt-pære være tændt i 10 timer, ville den have forbrugt 1.000 watt eller 1 kWh energi.

Anbefalede: